Topacitviteit voor kinderen over andere landen zoals Suriname, Japan, Mexico, Zweden en Marokko met activiteiten als koken, bakken, knutselen, lezen etc.
Tip Únbox the world:Suriname

Tip Únbox the world:Suriname

Door Unbox the World

Algemeen, Historie, Kinderboeken, Kookboeken, Reizen

In mijn zoektocht naar interessante artikelen, boeken, tentoonstellingen en activiteiten over het prachtige Suriname stuitte ik op ‘Unbox the World’…

Donald, één van de oprichters van ‘Unbox the World’, nam direct contact op om te sparren over een samenwerking tussen ‘Beleef Suriname’ en ‘Unbox the World’. Wat een enthousiasme! Toen wij eind juni contact met elkaar kregen was de box over Suriname bijna klaar en hadden wij de eer om de box uit testen. Een heel persoonlijke en goed vormgegeven box kwam bij ons aan…Eenmaal open ontstond daar een feest van smaken, geuren en kleuren kan ik vertellen! Hoewel de box eigenlijk voor de doelgroep 4-10 jaar is heb ik het uitgetest met mijn kinderen van 10 en 12 en zij gingen direct aan de slag met het bereiden van de welbekende Surinaamse maïzenakoekjes! Heerlijk!

Ik kan alleen maar zeggen; Een mooi uitgewerkte box waarin diverse activiteiten voor kinderen worden aangeboden over diverse landen. Een leuke, leerzame manier om samen met je kinderen of je leerlingen (!) te ondernemen.

Niet alleen Suriname is te verkrijgen, maar tot nu toe zijn Zweden, Marokko, Japan en Mexico ook al verschenen.

Dus…wil je meer weten over andere landen met jouw kinderen? Zoek je leuke activiteiten voor jouw BSO of school,  ga je misschien één van deze landen bezoeken, dan is dit oprecht een ontzettende aanvulling!

Klik hier of op onderstaande button 'ik wil dit boek kopen' en ik wens jullie alvast heel veel plezier met de ontdekkingsreis vanuit huis!

Hoe de verdere samenwerking zal verlopen, of meer te leren over Suriname…. dat ontdek je door de facebookpagina en de website in de gaten te houden/ te volgen!

 

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl