Karen Bos

Karen is geboren in 1977, opgegroeid temidden van bos en water, in de kop van Overijssel.

Dat bos en water in haar jeugd haar goed bevielen, is wellicht de reden dat zij toen ze op haar 19e naar Suriname vertrok, het land niet meer los heeft gelaten.

Suriname is dé rode draad in haar leven. Dit resulteert zich in de vele projecten die ze daar heeft uitgevoerd. Van leerkracht tot reisbegeleider, tot aan docent internationalisering van de Hanzehogeschool Groningen tot auteur van het boek ‘Op bezoek in Suriname’. Tweemaal uitgegeven door KIT- Publishers, uitgeverijtak van het Tropenmuseum te Amsterdam. 

Een goed doel is aan haar besteed, zo is ze vrijwilliger geweest bij het KinderboekenFestival te Paramaribo en Albina. Zamelde ze al vele educatieve materialen in voor scholen in het binnenland en heeft ze gezorgd voor de plaatsing van schoolborden op diverse plaatsen. Wanneer je reisadvies bij Karen inwint, ben je er van verzekerd dat een deel wordt besteed aan het goede doel.

Ondertussen woont en werkt Karen weer in Nederland. Dat weerhoudt haar niet om veel met Suriname bezig te zijn. Haar schoonfamilie is afkomstig en deels woonachtig in Suriname, waardoor zij eveneens op sociaal vlak vele connecties heeft in dit prachtige Surinaamse land en het mede hierdoor regelmatig bezoekt met haar gezin.

Je kan haar treffen op diverse beurzen waar reisaanbieders gebruik maken van haar expertise en enthousiasme over Suriname.  Daarnaast geeft ze zowel aan individuen, groepen en bedrijven reisvoorlichtingen. De vragen die bij haar terechtkomen variëren van studiereis tot gezinsreis tot een op maat gemaakte reis voor incentives of een bezoek op onderwijs gericht.

Doordat zij onafhankelijke voorlichtingen geeft, op zeer veel plekken in het gehele land is geweest en nauw samenwerkt met partners die meer dan 25 jaar in de reisbranche werken ben je bij Karen aan het juiste adres.

Op deze wijze heb je invloed op wat je juist wel of niet wenst. Het is immers jouw reis!

Wil je het helemaal persoonlijk, in overleg is het mogelijk om bij jou te komen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Karen is tevens oprichter en eigenaar van www.duboisorganizing.nl
Hier is zij coach en sparringpartner van vraagstukken rondom Lekker werken en Lekker Leven'.
 

Contact

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl