Onderwijsreizen

Voor wie?

Onderwijsorganisaties: schoolbesturen, scholen, teams, kennisinstellingen, onderwijs gerelateerde publieke en private organisaties voor basisonderwijs, voorgezet onderwijs, mbo en hoger onderwijs.

Ter bevordering van de kennis over Suriname in Nederland kunnen we een rondreis op maat voor uw doelgroep maken. Hierin maakt u diverse trips, ontmoet diverse bevolkingsgroepen en maakt u kennis met het Surinaams onderwijs en hun onderwijzers. Door deze reis op maat te maken in samenwerking met Karen en de lokale partner ontdekt u de rijkdom van dit land en kunt u de opgedane kennis overdragen in het onderwijs.

Ter bevordering van de interculturele samenleving is Suriname een prachtige bestemming voor mensen werkzaam in het onderwijs.

U doet kennis over de verschillende culturen die in Suriname aanwezig zijn.

Omdat Karen zelf werkzaam is geweest in het Surinaams Onderwijs heeft ze nog vele connecties met de scholen aldaar en kunt u een gedegen voorlichting verwachten.

Om u goed voor te bereiden kunt u hier het boek ‘Op bezoek in Suriname’ bestellen en op deze wijze eveneens een bijdrage te leveren aan de stimulering van het leesonderwijs te Suriname.

Inspiratie

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl