Reizen

Een bezoek aan Suriname is een onvergetelijke ervaring!

De exotische mix van regenwoud, de indrukwekkende hoeveelheid aan flora en fauna en de diversiteit aan bevolkingsgroepen maakt Suriname tot een zeer geschikt land voor een rondreis.

Als reiziger heb je veel mogelijkheden. Kom je speciaal om vogels te spotten, ben je cultuurliefhebber, wil je de brulapen horen, ben je gek op avontuur, wil je met je gezin een bijzondere reiservaring maken……allemaal topics die in Suriname te mogelijk zijn.

Bijzonder is dat er naast het Sranantongo en vele inheemse talen veelal Nederlands gesproken wordt. Dat maakt de communicatie tussen jou als bezoeker met de bevolking makkelijk en kom je veel te weten over Suriname. Het leren kennen van Suriname is dan ook de ondertitel van deze website; Sabi Suriname. Letterlijk betekent dit ‘Ken Suriname’ of ‘Weet over Suriname’

Een ander aspect waar Suriname om bekend staat is de veelzijdige en heerlijke keuken.
Of je je nu in het binnenland of in de stad waant, je smaakpapillen worden zeker weten verwend!

Karen kan je van alles vertellen, omdat zijzelf woonachtig is geweest in Suriname en het land regelmatig bezoekt in verband met haar goede doelen die ze er heeft én de familie die er woont. Eveneens is ze auteur van het boek 'Op bezoek in Suriname'. Lees meer over haar achtergrond onder het kopje Karen Bos.

Karen Bos is reisvoorlichter. De werkwijze van Karen is anders dan je vermoedelijk gewend bent, dat maakt het juist zo speciaal. Bij Karen ontvang je reisvoorlichting , je boekt de reis niet bij haar. Zij helpt je en zal je naar het lokale reisagentschap verwijzen waar zij sinds 20 jaar een betrouwbare band mee heeft opgebouwd. Je vlucht boek je zelf bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij SLM, KLM of TUI (vanuit NL)

Nadat je een presentatie hebt bijgewoond, of een 1-op 1 afspraak hebt gemaakt, heb je een basis voor ogen voor jouw reis en leggen we contact tussen jou en de touroperator in Suriname.
Op deze wijze:
-ben je er zeker van dat je met de meest actuele reisinformatie te maken hebt.
-ben je verzekerd van lokale info en ondersteun je de lokale touroperators en bevolking
- is jouw reis op en top geregeld
- zal je een unieke ervaring krijgen

Wil je alvast meer weten over Suriname?
Meld je hier aan voor de presentatie op 28 maart 2020 
Meld je hier aan voor de presentatie op 7 mei 2020

#

Hoe het werkt

Hoe is de werkwijze van Beleef Suriname, wat zijn de stappen?

#

Gezinsreizen

Suriname staat er om bekend een heerlijk land te zijn om met kinderen te bezoeken. Wil jij deze ervaring als gezin meemaken?

#

Kleine groepsreizen

Wil jij met een vriendengroep, een familie of ander besloten gezelschap een speciale reis maken?

#

Relax Reizen

Wil je weg uit de hectiek en lekker tot jezelf komen? Door indrukken opdoen af te wisselen met ontspanning komt je als herboren terug! Massages, yoga, fietsen, in je hangmat luieren of ook toch nog de jungle in? Samen met jou kijken we wat het beste bij je past!

#

Bedrijfsreizen

Incentives, personeelsreizen, relatiereizen, teambuilding of bijzondere vergaderarrangementen in Suriname

#

Onderwijsreizen

Met jouw team, bestuur of als stagiar naar Suriname?

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl