Hoe het werkt

Oriënteer

Je bent geïnteresseerd in een reis naar Suriname. Je leest je in of je laat je verrassen. Hoe jouw voorbereiding er uit ziet is aan jou, aanrader is in ieder geval een presentatie te boeken zodat je in 2 uur een goed beeld hebt van wat Suriname jou te bieden heeft.

 

Ontdek

We brengen je in contact met onze lokale reisagent. Aan de hand van jouw wensen die je hebt opgedaan tijdens de presentatie ontwerp je samen met deze lokale reisagent je unieke rondreis: de bestemming, reisroute, accommodaties, activiteiten, en nog veel meer...

 

Creëer

Tijdens de voorbereiding van jouw reis ontvang je reisvoorstellen van jouw lokale reisagent per e-mail. Deze kan je verder personaliseren tot je helemaal tevreden bent. Als je akkoord bent gegaan met het uiteindelijke voorstel ontvang je een boekingsformulier dat je invult en per e-mail terugstuurt. Hierna doe je een aanbetaling voor de reis.

 

Vlucht boeken

De vlucht boek je zelf. Op deze wijze is hier ook geen sprake van tussenpersonen, voordeel voor jou! De vluchttijden e.d. geef je door aan je lokale reisagent, zodat je transfer naar de bestemming in Suriname geregeld kan worden.

 

Geniet

Je start je reis en laat Suriname bij je binnenkomen. We wensen jou de ultieme reiservaring!
Zijn er tussentijds vragen, dan neem je contact op met je lokale reisagent.

 

Deel

Deel je reiservaring door deze te mailen naar Karen. Op deze wijze krijgen we inzicht in de reiservaring die je hebt gehad. We zijn benieuwd naar je verhalen!

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl