Inspiratie bedrijfsreizen

Hoe mooi is het om jouw relaties, werknemers en/of klanten een unieke beleving te mogen laten ervaren.
Eén van verwondering, één van avontuur, één van onvergetelijke indrukken….

Of jullie nu op zoek zijn naar avontuur, cultuur, uitdaging of bezinning… Suriname is de perfecte omgeving!

Na de vlucht worden jullie naar een comfortabel verblijf gebracht. Uiteraard beginnen we na de eerste kennismaking met de heerlijke temperatuur met een verkoelend drankje om de eerste dorst t lessen.

De avond krijgt een culinair vervolg met een heerlijk diner in de Javaanse wijk Blauwgrond, waar jullie de veelzijdige keuken mogen verkennen.

De volgende ochtend maak je een stadwandeling en maken jullie kennis met het ontstaan van de stad. Of je nu de cultuur, de veelzijdigheid aan smaken of meer wilt weten over de historie, we passen de wandeling aan jullie wensen aan.

De dag erna vertrekken we per fiets en per boot naar het district aan de overkant. Je verblijft er op een oude cacao en koffieplantage. Hier is eveneens de mogelijkheid om bedrijfspresentaties uit te voeren om vervolgens een heerlijke duik in het zwembad te nemen of je eigen koksonoot te plukken!… ook is er de mogelijkheid de fiets te pakken of een tocht door het mangrovegebeid te maken.

Interessant in dit gebied is de verscheidenheid aan flora en fauna. Zo kunnen we op zoek naar de Guianadolfijn, de rode Ibis en de schildpadden. Na al het avontuur nemen we je mee naar de plantages en de voormalige suikerrietplantage Mariënburg. Hier krijg je een beeld van de tijd hoe het er aan toe ging in de koloniale periode. Tegelijkertijd maak je kennis met de huidige bevolking en hun levenswijze.

Na een aantal dagen vertoeven en kennisgemaakt te hebben met dit heerlijke resort ga je verder op verkenning in het district Sipalawini.

Je hebt de keus uit meerdere verblijven, wil je meer de focus op natuur, of wil je meer combinaties maken met cultuur, alles is mogelijk. Een expeditie in de jungle van Suriname is een intense en indrukwekkende manier om dit gebied te verkennen. Vanuit het basisverblijf in het binnenland maak je deze expeditie onder deskundige begeleiding.

Het vervoer naar het binnenland doe je per bus of boot. Willen jullie de indrukwekkende jungle van bovenaf ervaren, dan kun je ervoor kiezen dit per vliegtuig te doen.

Feit is dat je samen met je groep een reis maakt die voor altijd een indruk achterlaat bij jouw relaties.

De laatste avond kunnen jullie op gepaste wijze afsluiten door een rivercruise te maken over de Surinamerivier waarbij jullie de skyline van Paramaribo bewonderen. Catering is aan boord en nadien leg je aan bij de steiger van het hotel waar jullie verblijven.

De prijzen voor tours naar het binnenland komen gemiddeld uit op €100 p/d p.p. , hier zitten alle maaltijden, de meeste excursies en het vervoer per bus en boot bij in!

 

 

 

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl