Inspiratie gezinsreizen

Je verkent de stad door een begeleide stadswandeling te maken, je  smikkelt er van heerlijke roti’s en bami en slurpt een kokosnoot leeg!  Na de wandeling duik je heerlijk in het zwembad bij jouw accommodatie.

De volgende dag verken je het district Commewijne vanuit een relaxed resort en begeef je je in een prachtig gebied, de avond vertoef je heerlijk bij een knapperend kampvuur. Ga op zoek naar de Guianadolfijn!

Om het gebied verder te verkennen heb je mogelijkheden dit per fiets of wandelend te doen.  Je ziet er de doodskopaapjes en je maakt mee hoe de grootste zeeschildpadden ter wereld hun eieren leggen….of hoe ze uit hun eieren kruipen om hun weg te vinden naar de zee!

Voor sportief vermaak ben je hier op de juiste plek; pak een kano en vaar door de kleine kreekjes op het resort of ga per korjaal door de mangroves. Nadien hak je lekker een verfrissende kokosnoot open!

Na een aantal dagen vertoeven op dit heerlijke plekje ga je zuidwaarts, en ga je op bezoek bij de Marrons in het Amazone Regenwoud. Je maakt kennis met hun eeuwenoude tradities en kennis van het regenwoud! Een avontuur voor jou en de kinderen!

Wil je leren koken, wil je kaaimannen spotten in de avond, of wil je eens meemaken hoe de dieren ontwaken met hun prachtige geluiden in het enorme Amazonewoud…..mogelijkheden genoeg!

Wil je een workshop volgen; Surinaams koken, kalebassen bewerken, of leren hoe de Marrons het tropisch woud gebruiken als apotheek…dan ben je hier op de juiste plek en dompel je heerlijk onder in het binnenlands leven.

Ook hier, in de diepe jungle,  is een zwembad aanwezig waar je als je even niet in Surinamerivier wilt zwemmen , het heerlijk vertoeven is.

Waardevol is een bezoek aan de crèche in het dorp, wanneer je in dit resort verblijft draag je bij aan de projecten die opgezet zijn voor de bewoners van dit gebied.

De prijzen voor tours naar het binnenland komen gemiddeld uit op €100 p/d p.p. , hier zitten alle maaltijden, de meeste excursies en het vervoer per bus en boot bij in!

 

 

 

Beleef Suriname

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING

Contact

BeleefSuriname
Poortdijk 79
3402 BN
IJsselstein
06-50612847
www.beleefsuriname.nl